Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels: “Misschien ligt het aan onze vorm”

Engels reageert na nederlaag Preud'homme was héél kwaad

Björn Engels kreeg na de interlandperiode aanvankelijk rust op de Freethiel, maar in de slotfase mocht hij alsnog opdraven, als spits. Maar in tegenstelling tot in de match tegen Standard, kon hij deze keer geen gelijkmaker meer forceren. Ook bij de 21-jarige was de teleurstelling dan ook groot.

“Vorig seizoen hebben we genoeg bewezen tot wat we in staat zijn. We moeten dringend de knop omdraaien. Misschien moeten we het wel bij onze vorm gaan zoeken. Op dit moment mag het gewoon niet zijn. We zullen dringend de draad weer moeten oppikken in de competitie”, stelt hij op de officiële website.

“Vandaag was mijn taak een beetje steun verlenen aan het verdedigende compartiment  en voorin paraat zijn als er lange ballen werden gedropt. We hadden natuurlijk graag met een overwinning aan de Champions League begonnen, want daar wachten nog zwaardere tegenstanders. Maar dat is nu niet het geval.”

“Het zal aanstaande woensdag zeker geen cadeau zijn en iedereen zal 200 procent klaar moeten zijn. Anders gaat hetzelfde verhaal verder. We moeten nu gewoon de koppen bij elkaar steken en er keihard voor werken met Leicester in het verschiet. Iedereen heeft de afgelopen weken zeer scherp getraind, dus ik denk zeker niet dat we het bij de mentaliteit moeten zoeken”, besluit Engels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws