Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels komt met emotionele boodschap: “Eén van de mooiste momenten uit mijn leven”

Engels komt met emotionele boodschap: "Eén van de mooiste momenten uit mijn leven"

De bekerwinst in 2015, het Europees Kampioenschap in Frankrijk, de Champions League… Bjorn Engels moest het allemaal missen door blessures. Oftewel: hoeveel pech kan een voetballer hebben? 

Afgelopen woensdag blesseerde Engels zich in het Champions League-duel met Leicester City aan zijn schouder na een gemene duw van Islam Slimani. De centrale verdediger kwam daardoor onzacht in aanraking met het been van Butelle en scheurde verschillende pezen in zijn schouder.

Intussen is Engels geopereerd en wacht hem – opnieuw – een lange revalidatie. Normaal gesproken kan hij in 2016 niet meer in actie komen. Gelukkig weten we van Bjorn dat hij allesbehalve een opgever is. Dat laat hij ook duidelijk blijken via onderstaande boodschap op Twitter.

Beste familie, vrienden, supporters,…

Eerst en vooral wil ik iedereen bedanken voor de verjaardagswensen en de steun de voorbije dagen! Had me toch een andere cadeau voorgesteld, maar het is nu eenmaal zo & de operatie is ondertussen geslaagd. Je droomt ervan als kleine jongen om ooit profvoetballer te worden, 1 keer je dat hebt bereikt zie je andere doelstellingen voor ogen en begin je ambities te krijgen, maar op dit moment mag het precies nog niet.. EK missen was een klap, nu CL aan mijn neus zien voorbij gaan ook maar met keihard werken hoop ik dit allemaal opnieuw te bereiken!!!! Alleen de titel met de ploeg van mijn hart zullen ze mij nooit meer kunnen afpakken en dat is 1 van de mooiste momenten uit mijn leven !!!! Eén ding weet ik wel zeker, er mogen nog zoveel tegenslagen komen, de mensen die achter mij staan en ikzelf zullen altijd in mij blijven geloven! Ik heb al genoeg bewezen dat ik kan terugkomen van een lange revalidatie & zal er deze keer opnieuw sterker uit terugkomen !!!! #fighter #strong #believe

De emotionele boodschap van Engels

Vriendin Evangalitsa steekt Bjorn alvast een hart onder de riem

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws