Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dury geeft zijn prono voor Club – Leicester en waarschuwt Blauw-Zwart: “Niet in de val lopen”

Dury voorspelt Club - Leicester: "Niet in de val lopen"

De Champions League-wedstrijd tussen Club Brugge en Leicester City houdt momenteel iedereen bezig. Zelfs Francky Dury – die met Zulte Waregem aan de leiding staat in de Jupiler Pro League – blikt vooruit naar het duel op het kampioenenbal.

“Ik denk echt dat Club geprikkeld zal zijn na de nederlaag van afgelopen vrijdag tegen Waasland-Beveren”, opent Dury. “Misschien lag de focus bij Club de voorbije weken dan toch op de Champions League, ook al zeiden velen van niet.”

Na een teleurstellende 7 op 18 ziet de coach van Essevee kansen voor Blauw-Zwart om de neerwaartse spiraal om te buigen. “Club kan mits een goeie prestatie vertrouwen opdoen voor het vervolg van de competitie. Maar ze moeten opletten dat ze niet in de val lopen bij balverlies. Leicester is immers heel sterk in de omschakeling. Hoeveel het straks wordt? 2-2”, besluit Dury tegenover Q2.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws