Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Drie ex-trainers van Club Brugge genoemd als opvolger van Jankovic

Drie ex-trainers van Club Brugge genoemd als trainer van KV Mechelen

KV Mechelen zag dinsdag plots zijn coach door Standard weggeplukt worden. Na Yannick Ferrera ontslagen te hebben, zochten de Rouches immers naar een vervanger en die vonden ze met Aleksandar Janković Achter de Kazerne. Intussen stromen de kandidaturen bij KVM binnen. Drie ex-trainers van Club Brugge zouden de Servische coach maar wat graag opvolgen.

Heel wat bekende namen hebben hun zinnen gezet op het trainerschap bij KV Mechelen. Onder meer Trond Sollied, Cedomir Janevski en Juan Carlos Garrido lieten al weten dat ze interesse hebben in de T1-functie.

Volgens HBVL valt het echter te betwijfelen of Garrido kans maakt, aangezien Malinwa vooral Belgisch denkt. De naam van Stijn Vreven viel eveneens, maar de coach van Waasland-Beveren reageerde woensdag verbaasd op de geruchten. “Ik weet van niets en ben daar ook niet mee bezig”, klonk het klaar en duidelijk. De fans zien het graag gebeuren dat de bij Standard ontslagen Ferrera het roer overneemt.

Tot slot zou ook Philippe Clement al genoemd zijn. De kans dat de rechterhand van Michel Preud’homme effectief naar Malinwa verkast, lijkt ons echter heel erg klein. De assistent-coach krijgt dit seizoen namelijk een pak meer verantwoordelijkheid in Jan Breydel en zal zijn nieuwe functie niet zomaar achter zich laten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws