Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Download gepersonaliseerde Club Brugge FIFA 17 cover

Download gepersonaliseerde Club Brugge FIFA 17 cover

Elk jaar kijken gamende voetballiefhebbers er reikhalzend naar uit: de release van een nieuwe FIFA, hét populairste voetbalspel bij uitstek. Club-fans die hun FIFA-beleving nog net dat tikkeltje meer willen geven, kunnen hier een gepersonaliseerde kampioenencover voor hun PlayStation 4 downloaden.

Niets dan goed nieuws voor fans van Club Brugge in FIFA 17. Eerst en vooral heeft onze kampioenenploeg mooie ratings gekregen van EA Sports. Zo kleurt de top 10 van de Jupiler Pro League met zes Club-spelers helemaal Blauw-Zwart.

En intussen is er dus ook een gepersonaliseerde Club Brugge FIFA 17 cover. Deze kan je hier gratis downloaden. Met dank aan Everything: Club Brugge K.V. – de Facebookpagina verantwoordelijk voor de creatie ervan. Wie wil, kan hier een videovoorbeeld van de cover zien.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws