Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diep teleurgestelde Vormer: “Het is nu even héél lastig”

Diep teleurgestelde Vormer Het is nu even héél lastig

Club Brugge ging tegen FC Kopenhagen op zoek naar eerherstel in de Champions League, maar zelfs de Deense landskampioen bleek een maatje te groot voor Blauw-Zwart. Michel Preud’homme & co gingen met maar liefst 4-0 onderuit. 

Ruud Vormer – die voor het eerst in zijn carrière Champions League speelt – had zich het kampioenenbal ongetwijfeld anders voorgesteld. “We hebben weer onze kansen gehad, maar misschien komen we toch tekort op dit niveau. Die eerste tegengoal is ongelukkig en dan slikken we nog een wereldgoal. Zo liepen we weer achter de feiten aan”, aldus Vormer bij Q2.

“We zitten nu héél diep”, bekent de Nederlander. “Maar dat is normaal als je 4-0 op je appel krijgt in de Champions League. Vorig jaar kregen we ook een pak slaag van Napoli (5-0, nvdr) en toen zijn we er ook in geslaagd om de scheve situatie nog recht te zetten. Al is het nu even héél lastig. Zondag moeten we echter voor eigen publiek weer vol aan de bak tegen AA Gent.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws