Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby blij met tweet die zijn uitfluiters op hun plaats zet: “Bedankt!”

Diaby blij met tweet die zijn uitfluiters op hun plaats zet: "Bedankt!"

Club Brugge – Leicester City was een match om snel te vergeten. Op twee goeie kansen van José Izquierdo na wist Club 90 minuten lang niet van welk hout pijlen te maken. Michel Preud’homme en zijn manschappen gingen dan ook collectief ten onder, maar bepaalde spelers werden door Jan Breydel harder aangepakt dan anderen. En daar kunnen zeker niet alle supporters zich in vinden.

Toen het Brugse publiek woensdagavond merkte dat Abdoulay Diaby ook in het begin van de tweede helft geen potten kon breken, begonnen er groepjes supporters hem uit te fluiten. Vervolgens werd er om een vervanging door Jelle Vossen geroepen.

Dat alles tot grote onvrede van Club-fan Stefanie Staelens, die het opneemt voor de Franse Malinees. “Laat je hoofd niet hangen. Ik ben beschaamd over mijn collega-fans. Blijf hard werken en dan zullen de doelpunten snel weer volgen!”, klinkt het. Diaby was duidelijk blij met de tweet, want naast een bedankje aan Stefanie, retweette hij de bemoedigende boodschap via zijn officiële Twitter-account.

Ridicuul

BlauwZwartFans kan zich alleszins vinden in de mening van Stefanie. Vanzelfsprekend mag iedereen een voorkeur hebben, maar het zou intussen toch al wel duidelijk mogen zijn dat het uitfluiten van een speler nefast is voor diens niveau.

Bovendien past uitfluiterij sowieso niet bij de Blauw-Zwarte waarden! En laten we aub niet vergeten dat Diaby vorig seizoen met 16 doelpunten een belangrijke rol vervulde bij het binnenhalen van onze 14de landstitel. Onze topschutter van weleer na amper 6 competitiematchen al afserveren, zou dan ook ridicuul zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws