Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze kaart toont welke Europese clubs de meeste fans hebben

Deze kaart toont welke Europese clubs de meeste fans hebben

Dat Club Brugge over een hondstrouwe aanhang beschikt, is algemeen geweten. Denk maar even terug aan seizoen 2006-2007, toen Club op een teleurstellende zesde plaats eindigde, maar er in het seizoen daarna nog altijd meer abonnees waren dan in het jaar voordien.

Het populaire social media kanaal The ODDS Bible heeft een mooie en overzichtelijke Europese kaart gemaakt met in elk land het logo van de club met het grootste supporterslegioen. In België – en hoe kan het ook anders – is dat Club Brugge! 🙂

In Nederland gaat het om Ajax, in Frankrijk om Paris Saint-Germain, in Duitsland om Dortmund, in Italië om Inter en in Spanje om Barcelona. Onderstaand de volledige kaart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws