Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil reageert na dramatische partij tegen FC Kopenhagen

Denswil reageert na dramatische partij tegen FC Kopenhagen

Club Brugge heeft ook in zijn tweede Champions League-wedstrijd geen vuist kunnen maken. Na de 0-3 nederlaag in eigen huis tegen Leicester City, kregen Michel Preud’homme en zijn manschappen een 4-0 pandoering van FC Kopenhagen. Stefano Denswil lag met een ongelukkige owngoal aan de basis van de ruime nederlaag.

“Natuurlijk sta ik hier met een rotgevoel”, opent de Nederlander bij Q2. “Die bal viel net tussen de keeper en de verdediging en dat zijn eigenlijk de moeilijkste ballen voor een verdediger. Voor hetzelfde geld laat ik die bal gaan en dan schiet iemand van hun hem binnen. En dan zegt iedereen dat ik beter mijn best had moeten doen om te ontzetten.”

Club had nochtans – net zoals tegen Leicester City – een goeie kans om op voorsprong te komen. Claudemir kopte een goeie voorzet van Vossen echter pal op Kopenhagen-doelman Olsen. “Als je zelf de kansen niet afmaakt, krijg je het deksel op de neus”, gaat Denswil verder. “Na de 1-0 was er op zich niet veel aan de hand, maar de tegengoals vallen dan te snel. Daarna zakten we door het zand. Hoe het nu verder moet? Alles kan nog. Er zijn nog genoeg matchen om dit goed te maken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws