Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deens café wordt Blauw-Zwart voor Champions League-duel tegen Kopenhagen

Deens café wordt Blauw-Zwart voor Champions League-duel tegen Kopenhagen

Op dinsdag 27 september speelt Club Brugge zijn tweede Champions League-groepswedstrijd op bezoek bij FC Kopenhagen. En dat belooft geen gemakkelijke klus te worden. De Deense koploper is na tien wedstrijden immers nog altijd ongeslagen in eigen land en hield FC Porto in het Estádio do Dragão knap op een 1-1-gelijkspel. Voor de Club-fans die de verplaatsing maken, is er alvast goed nieuws.

Woensdag ontving BlauwZwartFans volgend voorstel van een Deens café in zijn mailbox: “Ik wil mijn café, McJoy´s Choice (website), aanbieden als jullie ‘thuishaven’ wanneer Club Brugge op bezoek komt in Kopenhagen. Ons café ligt op zo’n 20 minuten van het stadion en naast een traditionele Schotse pub beschikken we over een groot terras.”

“Supporters van Club Brugge die de Blauw-Zwarte clubkleuren dragen, kunnen genieten van korting op hun drank, een goeie sfeer en lekker eten. Er is zelfs Grimbergen, zodat jullie je helemaal thuis voelen”, klinkt het.

McJoy’s Choice vroeg ons om deze boodschap onder Club-fans te verspreiden. Mochten er supporters zijn die de aangeboden café komende dinsdag willen inpalmen, laat dan aub even iets weten via mail aan info@blauwzwartfans.be, zodat wij de eigenaar van de zaak op de hoogte kunnen brengen. Hij wil – indien nodig – immers extra personeel voorzien.

Extra tips van Club-fan Manuel (die al meermaals in Kopenhagen was):

  • The Shamrock Irish Pub
    Halve liters Carlsberg & Grimbergen
  • Hard Rock Café
    Happy hour tussen 17 en 19u

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws