Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Vlieger ziet Club een eerste stap zetten: “Dat voelde je aan de reacties”

De Vlieger ziet Club een eerste stap zetten: "Dat voelde je aan de reacties"

Na drie nederlagen (Waasland-Beveren, Kortrijk en Leicester City) uit vier wedstrijden was het voor Club Brugge van moéten tegen Eupen. Blauw-Zwart overtuigde niet, maar pakte wel verdiend de 3 punten tegen de promovendus. Dat zag ook Geert De Vlieger.

De Brugse ex-doelman zag zaterdagavond vooral veel opgeluchte gezichten na de 3-2-overwinning. “Je voelde aan de reacties hoe hard ze deze overwinning nodig hadden. Ze beseffen wel dat er nog werk is aan de manier waarop, maar je komt uit een reeks met een nederlaag op Waasland-Beveren, de domper tegen Leicester,… . Dan moet je gewoon winnen”, aldus De Vlieger.

De analist benadrukt dat het voetbal van Michel Preud’homme en zijn manschappen beter moet, maar beseft dat de zege tegen Eupen een stap in de goede richting is. “Je moet eerst winnen en daarna kijken wat beter kan en moet. Maar dit was een eerste stapje dat Club gezet heeft”, besluit De Vlieger bij PlaySports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws