Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij FC Kopenhagen en Club Brugge

De 11 namen bij FC Kopenhagen en Club Brugge

Dinsdagavond wacht Club Brugge in zijn tweede Champions League wedstrijd een erg moeilijke opdracht tegen FC Kopenhagen. De Deense landskampioen is in eigen land immers maar liefst 37 (!) keer ongeslagen op rij. Bovendien pakten ex-speler Tom Høgli & co op de eerste speeldag een verdiend punt op bezoek bij FC Porto.

Toch is verliezen – met het oog op Europese overwintering – geen optie voor Blauw-Zwart. Club kan in het Telia Parken stadion niet rekenen op langdurig geblesseerden Bjorn Engels (schouder) en Lior Refaelov (pubalgie). Daarnaast moeten ook Brandon Mechele en Nikola Storm geblesseerd afhaken.

Geen blessurezorgen bij FC Kopenhagen, dat momenteel met 7 overwinningen en 4 gelijke spelen afgetekend leider is in de Deense competitie. Onderstaand de opstellingen van Michel Preud’homme en Ståle Solbakken.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Van Rhijn, Poulain, Denswil, De Bock, Vormer, Claudemir, Simons (c), Vanaken, Izquierdo en Vossen

opstelling-club-brugge

Bankzitters: Bruzzese, Wesley, Diaby, Pina, Limbombe, Gedoz en Cools

Opstelling FC Kopenhagen

Olsen, Augustinsson, Johansson, Kvist, Verbic, Delaney (c), Cornelius, Santander, Ankersen, Jorgensen en Falk

Bankzitters: Andersen, Hogli, Antonsson, Kusk, Pavlovic, Toutouh en Amankwaa

Club-fans maken sfeer in Kopenhagen

Club-fans hebben een boodschap voor de spelers

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws