Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Lommel United

De 11 namen bij Club Brugge en Lommel United

Club Brugge wil ook in de huidige voetbaljaargang van zich laten spreken in de Croky Cup. De voorbije twee seizoenen schopten Michel Preud’homme en zijn manschappen het tot in de finale. In 2015 pakte Blauw-Zwart de beker na een overwinning tegen Anderlecht, in 2016 verloor de recordhouder de finale van Standard. In de zestiende finales vormt Lommel United de eerste horde op weg naar een nieuwe Beker van België.

Tegen Lommel United, het nummer 3 uit 1B (met 8 op 18), zorgde Preud’homme voor de nodige verrassingen in zijn selectie. Zo behoorden sterkhouders Jelle Vossen, Tomás Pina en Stefano Denswil niet tot de 21-koppige spelerskern.

Beloften Vlietinck, Lemoine en Touba zaten wel in de selectie, maar nemen vandaag plaats op de tribune. Cools, Poulain, Claudemir, Gedoz en Diaby krijgen een nieuwe kans in de basiself. De wedstrijd is niet op televisie, maar kan wel live gevolgd worden via Radio 1.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Cools, Simons, Poulain, De Bock, Vormer, Claudemir, Vanaken, Gedoz, Diaby en Limbombe

Bankzitters: Bruzzese, Van Rhijn, Mechele, Bolingoli, Wesley, Izquierdo en Storm

opstelling-club-brugge

Opstelling Lommel United

Bertrams – Goossens, Neven, Lenaerts, Cauwenberg – Gueroui, Deferm, M’Barki, Valcke – Adesanya en Bertjens

Bankzitters: Gielen, Maletic, Berben, Schils, Scheelen, Gaethofs en De Bruyn

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws