Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Eupen

De 11 namen bij Club Brugge en Eupen

Zaterdagavond gaat Club Brugge tegen Eupen op zoek naar eerherstel. Na een teleurstellende 7 op 18 in de competitie kunnen Michel Preud’homme en zijn manschappen enkel met de volle buit genoegen nemen. Onderstaand de opstellingen van de Brugse coach en Eupen-trainer Jordi Condom.

Club kan tegen de promovendus niet rekenen op langdurige geblesseerden Lior Refaelov (pubalgie) en Bjorn Engels (schouder). En ook Wesley Moraes (enkel) werd uit de selectie geweerd omdat hij nog niet fit genoeg is. Laurens De Bock zit tot slot zijn tweede speeldag schorsing uit na een fout op Standard-aanvaller Isaac Mbenza.

Preud’homme kiest uiteindelijk niet voor Benoît Poulain achterin, wél voor Timmy Simons. Hij vormt een centraal duo met Stefano Denswil. Na teleurstellende prestaties tegen Waasland-Beveren en Leicester City moet Abdoulay Diaby overigens zijn basisplaats afstaan aan Jelle Vossen.

BlauwZwartFans wil nogmaals benadrukken dat we Ludovic Butelle nog vóór de wedstrijd van start gaat een hart onder de riem willen steken door massaal zijn naam te scanderen. Er is alvast een fan die een bemoedigend spandoek (zie onderaan) maakte voor onze 33-jarige Fransman: “We don’t support our Butelle pour 1 jour, mais pour toujours! Fight all together”, klinkt het.

Opstelling Club Brugge

Butelle – Van Rhijn, Simons, Denswil, Bolingoli – Pina, Vormer, Vanaken – Limbombe, Vossen en Izquierdo

Bankzitters: Bruzzese, Poulain, Claudemir, Diaby, Gedoz, Cools en Storm

opstelling-club-brugge

Opstelling Eupen

Van Crombrugge – Diallo, Al-Abdulrahman, Blondelle, Diagne – Ocancey, Taulemesse, Garcia, Lazare – Sylla en Onyekuru

Bankzitters: Niasse, Suarez, Bassey, Dufour, George, Radebe en Cases

Spandoek voor Butelle

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws