Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Dat is op dit moment de grootste zorg van Michel Preud’homme”

"Dat is op dit moment de grootste zorg van Michel Preud'homme"

Club Brugge trekt met zorgen naar de Champions League. Michel Preud’homme en zijn manschappen pakten slechts 7 op 18 en bovendien geraakt de Blauw-Zwarte doelpuntenmachine van vorig seizoen maar niet op gang. Enkel Sint-Truiden (3) en Lokeren (5) scoorden tot dusver minder dan de landskampioen (6). 

“Het is straf als je het niveau van Club nu ziet”, opent De Vlieger zijn analyse. “Ze zijn fantastisch aan de competitie begonnen, op KV Mechelen en met winst in de Supercup. Je hoorde Preud’homme toen zeggen dat Club klaar was voor de competitie. Vorig jaar was de start ook niet goed, maar toen was er een logische verklaring (door de kortere voorbereiding vanwege Europees voetbal, nvdr).”

“Dat is ook zijn grootste zorg op dit moment: hij dacht dat de ploeg klaar was. Fysiek zijn ze klaar en oké, er zijn wat blessures, maar die heb je altijd”, oordeelt de analist in Extra Time. Preud’homme was na de nederlaag op de Freethiel dan ook erg teleurgesteld. Zo doken er beelden van hem op waarbij hij met de deur gooide aan de kleedkamers.

Waasland-Beveren-coach Stijn Vreven heeft echter begrip voor de actie van de Brugse coach. “Je werkt een hele week om die wedstrijd te winnen en Michel is een échte winnaar. Hij kan niet verliezen en dat lijkt mij dan ook een normale reactie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws