Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club verwelkomt Leicester-fans met knap filmpje, Gary Lineker reageert

Club verwelkomt Leicester-fans met knap filmpje, Gary Lineker reageert

Het Jan Breydelstadion is woensdagavond het decor voor de eerste Champions League match uit de geschiedenis van Leicester City, dat vorig jaar tegen alle verwachtingen in de landstitel binnenhaalde in de Premier League. Club verwelkomt The Foxes met een geestig filmpje.

Via onderstaande video heet Blauw-Zwart zijn Champions League-tegenstander van komende woensdag van harte welkom in Brugge. De Leicester-fans krijgen alvast 3 goeie tips mee om er een onvergetelijk avontuur van te maken.

Analist en Leicester-icoon Gary Lineker reageert via Twitter

En niet iedereen heeft vertrouwen in het Belgische weer! 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws