Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-speler begint vol zelfvertrouwen aan CL: “Ik heb de kwaliteiten om Rode Duivel te worden”

Club-speler begint vol zelfvertrouwen aan CL: "Ik heb de kwaliteiten om Rode Duivel te worden"

Na elf jaar wachten is het vanavond eindelijk zover! Club Brugge mag voor de vijfde keer in zijn geschiedenis deelnemen aan de groepsfase van de Champions League. In de vorige vier edities werd Blauw-Zwart steevast derde. Zomeraanwinst Anthony Limbombe trekt alvast met het nodige zelfvertrouwen richting het kampioenenbal.

Na passages met wisselend succes bij KRC Genk, Lierse en NEC streek Limbombe deze zomer in Jan Breydel neer. “Ik vind dat ik altijd goed was, overal waar ik gepasseerd ben”, pareert de 22-jarige flankspeler tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Bij Blauw-Zwart wil hij echter helemaal doorbreken. Sterker nog, hij hoopt dat Roberto Martínez hem straks oproept bij de Rode Duivels. “Ik heb de kwaliteiten om bij de nationale ploeg te spelen. Ik heb met Yannick Carrasco en Divock Origi gevoetbald. Zij zijn er geraakt, ik ben onderweg.”

De Rode Duivel waar Limbombe het meest naar opkijkt, is Kevin De Bruyne. “Als België ooit een historische prestatie levert, zal hij er voor veel tussen zitten. Ik heb hem nog als ploegmaat bij Genk gehad.” Arjen Robben is dan weer een speler waar de Brugse nieuwkomer zich graag aan spiegelt. “Ik heb het artikel waarin ik met hem vergeleken word zorgvuldig uitgeknipt en bewaard.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws