Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-huurling kroont zich met deze kopbal tot matchwinnaar tegen Andorra

Club-huurling kroont zich met deze kopbal tot matchwinnaar

Doet de naam Valerijs Sabala nog een belletje rinkelen? De intussen 21-jarige spits streek in januari 2014 in Jan Breydel neer, maar kon nog niet op speelgelegenheid rekenen bij Club Brugge. Tot dusver werd hij seizoen na seizoen uitgeleend. Bij zijn nationale ploeg liet de Blauw-Zwarte huurling opnieuw van zich spreken.

Dinsdagavond vormden Andorra en Letland elkaars tegenstander in de eerste kwalificatiewedstrijd op weg naar het WK van 2018 in Rusland. De Letten gingen uiteindelijk met de drie punten aan de haal, na onderstaand doelpunt van Club-huurling Valerijs Sabala.

Sabala scoort tegen Andorra

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws