Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans woedend ondanks voorsprong: “Mongolen!”

Club-fans vieren (Club Brugge - Anderlecht)

Vrijdagavond gaat Club Brugge op Le Canonnier op zoek naar een nieuwe driepunter op verplaatsing. Tegen KV Oostende (1-0), KV Kortrijk (2-1) en Waasland-Beveren (1-0) slaagden Michel Preud’homme en zijn manschappen immers niet in die opdracht. 

Club was heer en meester in de openingsfase, maar zag een doelpunt van Jelle Vossen onterecht afgekeurd worden. Dat alles tot grote onvrede van de Blauw-Zwarte aanhang. De Limburgse spits zag zo zijn 100ste goal in de Jupiler Pro League – voorlopig althans – aan zijn neus voorbij gaan.

Na 20 minuten was het dan toch raak. José Izquierdo trapte Club op aangeven van Timmy Simons verdiend op voorsprong. De Brugse aanhang vierde met Bengaals vuurwerk, wat een geweldige rookpluim veroorzaakte. Daardoor moest de wedstrijd tot twee keer toe gestaakt worden. Er kwamen uiteindelijk 6 minuten extra tijd in de eerste helft.

Club-fans kwaad na onterecht afgekeurde doelpunt

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws