Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans snoeihard voor Brugse sterkhouder: “Maandje niet laten spelen”

Club-fans snoeihard voor Brugse sterkhouder

Club Brugge heeft opnieuw een pijnlijke nederlaag geleden in de Champions League. Na een evenwichtige eerste 45 minuten werd Blauw-Zwart helemaal zoek gespeeld in de tweede helft. Stefano Denswil (owngoal), Thomas Delaney, Federico Santander en Mathias Jørgensen zorgden uiteindelijk voor de 4-0 eindstand.

Club en zijn supporters hadden er maar liefst 11 jaar op moeten wachten, maar tot dusver is de Brugse passage op het kampioenenbal er één om heel snel te vergeten. Na de 0-3 nederlaag tegen Leicester City gingen Michel Preud’homme en zijn manschappen ook in het Telia Parken stadion zwaar onderuit.

Blauw-Zwart legde in de eerste helft een goeie organisatie aan de dag, maar na het geblesseerd uitvallen van Hans Vanaken was daar niets meer van te merken. Een knullige owngoal van Denswil leidde de Deense pletswals in. Vervolgens was het voor de Brugse aanhang met pijn aan de ogen wachten tot het laatste fluitsignaal weerklonk.

Het moet wel gezegd dat het knap is van Stefano Denswil dat hij – ondanks zijn hoogst ongelukkige wedstrijd – achteraf tóch de pers te woord stond.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws