Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans lachen met Hein Vanhaezebrouck en zijn opmerkelijke voorstel

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

AA Gent speelde zaterdagavond tegen STVV zijn vierde wedstrijd in tien dagen en had zo het drukste programma van alle Belgische eersteklassers. Een fenomeen dat bekend in de oren klinkt bij Club Brugge en zijn fans, aangezien Blauw-Zwart tijdens de voorbije jaren net in hetzelfde schuitje zat. 

“Als we zondag hadden gespeeld, hadden we een dag meer rust”, citeert Het Nieuwsblad Hein Vanhaezebrouck. “De Europa League is sowieso minder ideaal dan de Champions League. Wat je wel kunt doen om meer recuperatie te hebben na een wedstrijd op donderdag, is op maandag spelen. Kijk naar onze Europese tegenstanders Braga en Shakhtar. Overal worden wedstrijden op maandag gespeeld. Waarom hier niet?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws