Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans gefrustreerd ondanks voorsprong: “Wanneer krijgt hij nog eens een kans?!”

Club-fans beleven gefrustreerde bekeravond: "Wanneer krijgt hij nog eens een kans?!"

Dinsdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor het bekerduel in de zestiende finales tussen Club Brugge en Lommel United. Na 45 minuten voetballen leidt de landskampioen met 2-1 tegen het nummer 3 uit 1B, maar de Blauw-Zwarte aanhang ergerde zich in de eerste helft toch voornamelijk…

Na een gezapige en gelijkopgaande openingsperiode was de eerste grote kans van de wedstrijd meteen raak. Op het halfuur nam Lommel-aanvaller Jason Adesanya het openingsdoelpunt voor zijn rekening. Club voerde de druk op, maar het ontbrak de thuisploeg aan creativiteit om doelgevaar te creëren.

Zes minuten voor rust slaagde Ruud Vormer er dan toch in om de bal vanop zo’n 25 meter in doel te poeieren. Even later kopte hij ook de 2-1 in doel, maar de Nederlander zag zijn doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Net voor het rustsignaal weerklonk, schoot Felipe Gedoz Club alsnog op voorsprong via een vrijschop.

De Brugse aanhang – waarvan zo’n 3.400 aanwezig zijn in Jan Breydel – had in deze bekerwedstrijd vooral gehoopt dat enkele jongeren hun kans zouden krijgen. Beloften Thibault Vlietinck, Ahmed Touba en Laurent Lemoine zaten wel in de selectie, maar moesten uiteindelijk vrede nemen met een plaatsje op de tribune.

Voorts zijn er ook heel wat fans die Brandon Mechele – die dit seizoen nog maar één keer op de bank zat – graag nog eens aan het werk zouden zien. Zij vinden dat ouderdomsdeken Timmy Simons ook eens vanaf de zijlijn mag toekijken.

UPDATE: MPH legde na de wedstrijd uit waarom Mechele geen speelgelegenheid kreeg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws