Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans diep teleurgesteld na defensief geblunder: “Weten spelers dat punten niet gehalveerd worden in CL?”

Club-fans diep teleurgesteld na defensief geblunder: "Weten spelers dat punten niet gehalveerd worden in CL?"

Het Blauw-Zwarte legioen had er zó lang naar uitgekeken, maar na 45 Champions League-minuten tegen Leicester City staat Club Brugge al 0-2 in het krijt. Nochtans had het ook helemaal anders kunnen lopen.

Na amper drie minuten stuurde Hans Vanaken een uitstekende pass richting José Izquierdo. De Colombiaan stond oog in oog met Kasper Schmeichel, maar schoot het leer een metertje naast.

En die grote gemiste kans brak Club zuur op. Nog geen twee minuten later kon Leicester immers profiteren van defensief geklungel bij de thuisploeg. Mignolet had Club er nog voor gewaarschuwd, maar desondanks verkeek Ludovic Butelle zich helemaal op een verre inworp. Marc Albrighton moest de bal – die nog verlengd werd door Vanaken – maar binnenduwen.

Na een nieuwe verdedigende fout bij Club konden The Foxes op het halfuur opnieuw profiteren. Stefano Denswil mistrapte zich en daardoor moest Timmy Simons de noodrem bovenhalen. Geel voor de Brugse kapitein en een vrijschop op een levensgevaarlijke plek. Riyad Mahrez twijfelde niet en knalde de 0-2-ruststand loepzuiver in doel. Tot grote ergernis van de Blauw-Zwarte aanhang.

Albrighton scoort de 0-1

Mahrez scoort de 0-2

Reacties op defensieve flaters

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws