Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge speelt vandaag geheim oefenduel in Jan Breydel

Club Brugge speelt vandaag geheim oefenduel in Jan Breydel

Michel Preud’homme beschikt net zoals vorig seizoen over een spelerskern met heel wat goeie voetballers. Keerzijde van de medaille is dat het niet evident is om iedereen speelgelegenheid te geven. Om toch zo goed mogelijk aan die behoefte tegemoet te komen, organiseert Blauw-Zwart vandaag een geheim oefenduel.

Net als 3 weken geleden zal Club Brugge ook vandaag een oefenwedstrijd achter gesloten deuren afwerken. Toen werd de naam van de tegenstander, het Turkse Antalyaspor, om veiligheidsredenen niet vrijgegeven en dat blijkt ook nu het geval.

Doel van de oefenpartij is opnieuw om spelers die minder in actie komen matchritme te laten opdoen tijdens de interlandbreak. Volgens HLN zal er om 14.30u afgetrapt worden in het Jan Breydelstadion. Vanzelfsprekend kan je op BlauwZwartFans meteen na de wedstrijd een verslag lezen van het oefenduel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws