Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge of Anderlecht? Leon Bailey heeft duidelijke voorkeur

Club Brugge of Anderlecht? Leon Bailey heeft duidelijke voorkeur

Leon Bailey is één van de smaakmakers in de Jupiler Pro League en dat ondanks zijn jonge leeftijd. De 19-jarige Jamaicaan kon tijdens de zomermercato dan ook op heel wat interesse uit het buitenland rekenen. De veelbelovende aanvaller bleef uiteindelijk echter bij KRC Genk, waarmee hij het vandaag opneemt tegen RSC Anderlecht. Maar welke Belgische club maakt nu het meeste indruk op Bailey?

Landskampioen Club Brugge begon met 10 op 21 teleurstellend aan het nieuwe seizoen en mogelijk is dat één van de redenen waarom Bailey Anderlecht hoger inschat dan Blauw-Zwart. “Club Brugge en Anderlecht zijn twee goeie ploegen. Maar ik vind dat Anderlecht meer kwaliteit heeft en brengt. Het is een ploeg, die in eerste instantie wil winnen, maar die dat ook wil bereiken met goed voetbal. Dat staat me aan.”

Voorts verwacht de vleugelspits dit seizoen ook veel van zijn eigen club, die tot dusver 10/18 pakte. “Ik denk nog altijd dat deze ploeg thuishoort in de top drie. Ik geloof zelfs dat de titel mogelijk is. Voor minder ga ik alleszins niet”, besluit hij tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws