Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge? Neen, Anderlecht is de grote favoriet voor de titel”

"Club Brugge? Neen, Anderlecht is de grote favoriet voor de titel"

Na zeven speeldagen is Club Brugge met 10 op 21 teleurstellend aan het seizoen begonnen. Al hoeft dat niet altijd iets te betekenen. Vorig seizoen had Blauw-Zwart op dit moment immers net evenveel punten. Ex-Rode Duivel Philippe Albert is echter van mening dat René Weiler en de zijnen het meeste kans maken op de titel.

“Club Brugge? Neen, Anderlecht is de grote favoriet voor de titel. Ze hebben aanvallend een ongezien potentieel. Verdedigend zal het ook beter komen als de geblesseerden terugkomen. Davy Roef speelde zeer sterk tegen Genk. Anderlecht is zeker niet onklopbaar, maar ze beschikken over de nodige kwaliteiten voor de titel”, vertelt Albert aan La Capitale.

Al wil de ex-verdediger van Paars-Wit Michel Preud’homme & co toch niet helemaal afschrijven. “Voor mij was Club ook niet echt ziek. Anderlecht heeft meer potentieel, maar Club kan in januari nog versterking halen.” De landskampioen telt momenteel vijf punten minder dan Paars-Wit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws