Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge komt met erg hoopgevend nieuws over Lior Refaelov

Club Brugge komt met erg hoopgevend nieuws over Lior Refaelov

Het zag er lang naar uit dat Club Brugge zich tijdens de zomermercato nog zou versterken met Mehdi Carcela, maar de 27-jarige Marokkaan koos uiteindelijk voor een avontuur bij het Spaanse Granada. Blauw-Zwart speurde verder, maar wilde op de laatste transferdag niet halsoverkop handelen. En daar valt wat voor te zeggen…

Club was ook op Deadline Day niet van plan om de eerste de beste speler naar Jan Breydel te halen. De reden daarvoor was tweeledig. Enerzijds wilden Michel Preud’homme & co geen speler halen om de kern op te vullen, anderzijds is er uitstekend nieuws uit de Brugse ziekenboeg.

Eerst en vooral is José Izquierdo al goed hersteld van zijn scheurtje in de lies. De Colombiaanse sneltrein trainde woensdag individueel en mikt op een terugkeer tegen Waasland-Beveren. En ook Boli Bolingoli is er normaal gesproken terug bij tegen Stijn Vreven en de zijnen. Dan is er Felipe Gedoz, wiens enkelblessure beter meevalt dan verwacht. De flamboyante Braziliaan is slechts enkele weken out.

Maar hét beste nieuws komt van Lior Refaelov. De Israëliër werd volgens HLN met een nieuwe methode van zijn pubalgie verlost en zou na zijn operatie half oktober alweer fit kunnen zijn. Dat alles sterkt Club in de gedachte dat het op relatief korte termijn opnieuw over meer dan voldoende flankaanvallers zal kunnen beschikken. Een extra nieuwkomer was dan ook geen must.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws