Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club blijkt maatje te groot in geheim oefenduel tegen Willem II

Club blijkt maatje te groot in geheim oefenduel tegen Willem II

Donderdagnamiddag was het Jan Breydelstadion het decor voor een oefenwedstrijd tussen Club Brugge en Willem II, dat momenteel dertiende staat in de Eredivisie. Het duel vond achter gesloten deuren plaats en had als doel spelers met wat minder minuten achter hun naam matchritme te laten opdoen. Club was heer en meester en won verdiend met 2-1.

Michel Preud’homme begon aan de wedstrijd met Bruzzese – van Rhijn, Mechele, Poulain, Cools – Simons, Pina, Vanaken – Vormer, Vossen en Limbombe. Na een dik kwartier voetballen was het Vanaken die met een afstandsschot de score opende.

Op het halfuur twee snelle doelpunten: eerst hing Ogbeche de bordjes gelijk met een rake kopbal, waarna Limbombe op aangeven van Vossen Blauw-Zwart opnieuw op voorsprong trapte. Even voor rust leek Club op weg naar de 3-1, maar Vormer schoot van dichtbij staalhard op de lat.

Na de pauze zagen we minder doelgevaar. De beste Brugse kans was voor invaller Claudemir, maar zijn poging werd in extremis gekeerd door een Nederlands been. Aan de overkant moest Bruzzese uitpakken met een goeie redding op een poging van Van Anholt.

De wedstrijd kabbelde naar zijn einde en Club kon zijn voorsprong al bij al gemakkelijk vasthouden. Claudemir (45′), Wesley (45′), Storm (45′) en Vlietinck (81′) kregen in de tweede periode eveneens speelgelegenheid van Preud’homme. Komende vrijdag gaat Club om 20.30u op zoek naar de drie punten tegen Waasland-Beveren. Bekijk hier de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws