Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club aanvaardt schorsingsvoorstel De Bock

Club aanvaardt schorsingsvoorstel De Bock

Dinsdagnamiddag raakte bekend dat de Geschillencommissie een schorsing van twee speeldagen voor Laurens De Bock eiste na zijn fout in het slot van de wedstrijd tegen Standard. De linksachter maakte toen een overtreding op Isaac Mbenza, maar scheidsrechter Bart Vertenten liet doorspelen.

Club Brugge kon nog in beroep gaan bij de Geschillencommissie Hoger Beroep, maar heeft via onderstaand statement besloten om dat niet te doen. De Bock mist zo de competitiewedstrijden tegen Waasland-Beveren en Eupen.

“De geschillencommissie betaald voetbal besliste deze namiddag om Laurens De Bock een schorsing op te leggen van 2 dagen effectief en een boete van €800 voor een overtreding tijdens de wedstrijd Club – Standard. Club gaat niet in beroep tegen het voorstel”, klinkt het op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws