Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Champions League verplaatsingen: voordelig naar Porto, prijzig naar Kopenhagen

Champions League verplaatsingen voordelig naar Porto, prijzig naar Kopenhagen

Nog welgeteld acht keer slapen en landskampioen Club Brugge mag zich in eigen huis opmaken voor het eerste Champions League-duel tegen Leicester City. De wedstrijden van het kampioenenbal worden ongetwijfeld in een uitverkocht Jan Breydel afgewerkt, maar ook de verplaatsingen kunnen op heel wat interesse van het Blauw-Zwarte legioen rekenen.

De fans van Club Brugge laten zich in Europese uitmatchen nooit onbetuigd. Zo imponeerden de Brugse supportersgezangen vorig jaar nog een volgepakt Old Trafford. Wie er toen bij was, wil er straks tegen Leicester City, FC Porto en/of FC Kopenhagen ongetwijfeld opnieuw bij zijn.

Navraag leerde BlauwZwartFans dat er in elke Champions League-uitmatch veel interesse is, maar dat de wedstrijd tegen FC Porto er tot dusver bovenuit steekt. Die valt op woensdag 2 november en dus recht in de herfstvakantie, wat heel wat jongeren doet dromen van een trip naar het goedkope Portugal.

Zo zijn er hotels waar je kan overnachten voor slechts €20 per persoon en kan er ook over de ticketprijzen allesbehalve geklaagd worden. Wie daarentegen naar Denemarken of Engeland trekt, zal iets dieper in de buidel moeten tasten.

Prijzen Champions League uitmatchen

FC Kopenhagen – Club Brugge: €65
FC Porto – Club Brugge: €25
Leicester City – Club Brugge: €55

Tickets zijn te koop via de supportersfederatie, Frank Devos Reizen en via het loket. Iedereen die in aanmerking wil komen voor een toegangskaartje, moet lid zijn van Club 1891. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws