Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ceulemans legt uit wat er fout loopt bij Club Brugge

Ceulemans heeft 3 gouden tips voor MPH en Club Brugge

Ook Jan Ceulemans keek dinsdag met pijn in het hart naar de wedstrijd van Club Brugge in Kopenhagen. De Caje probeert in Het Laatste Nieuws te ontleden wat er nu precies fout loopt bij Blauw-Zwart.

“Het is de mix van een gebrek aan vertrouwen en een gebrek aan kwaliteit”, ziet Ceulemans. “Tegen Kopenhagen hield Club één helft goed stand, maar van zodra ze op achterstand kwamen, zag je de tekortkomingen zeer snel aan de oppervlakte komen. Er is momenteel amper creativiteit in de ploeg.”

“Club hééft spelers die daarvoor kunnen zorgen, maar het mist Refaelov door een blessure en ook Vanaken blijkt nu niet fit te zijn. Als zij allebei wegvallen – dat zag je in de tweede helft in Denemarken -, dan blijft er weinig over. Izquierdo, ja. Dat is de enige die je momenteel bij ‘de goeie’ kan rekenen. Door de afwezigheid van een aantal creatievelingen hebben ook die andere spelers geen houvast of iemand om zich aan op te trekken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws