Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Carcela bedankt eerste basisplaats met knap doelpunt

Carcela bedankt eerste basisplaats met knap doelpunt

Club Brugge ging op het einde van de zomermercato nog op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Lior Refaelov. Ex-Benfica-flankaanvaller Mehdi Carcela was daarbij transferdoelwit nummer één en leek lang op weg naar Jan Breydel. Blauw-Zwart had zelfs een mondeling akkoord met de 27-jarige Marokkaan, maar in extremis trok Carcela toch nog naar Spanje.

Michel Preud’homme begrijpt nog altijd niet waarom Carcela niet in Brugge vertoeft, maar de realiteit is dat de vleugelspits momenteel tegen de degradatie vecht met Granada.

Trainer Paco Jémez dropte Carcela vrijdagavond een eerste keer in de basis tegen Real Betis. Al na 13 minuten vond het gewezen transferdoelwit van Blauw-Zwart de weg naar doel. Desondanks kon Granada de wedstrijd niet winnen: het werd nog 2-2. De Spanjaarden staan momenteel zestiende in La Liga.

Carcela scoort tegen Real Betis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws