Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle pareert kritiek met hoopgevende tweet: “Dat zal ik nooit doen!”

Butelle pareert kritiek met hoopgevende tweet: "Dat zal ik nooit doen!"

Club Brugge verloor zijn eerste Champions League-wedstrijd met 0-3 van Leicester City na een hoop defensieve blunders. Ook Ludovic Butelle had boter op het hoofd bij de tegendoelpunten van The Foxes. Maar de Franse doelman is niet van plan om zijn hoofd te laten hangen.

De Butelle van woensdagavond tegen Leicester was slechts een schim van het betrouwbare sluitstuk dat Blauw-Zwart vorig seizoen aan een veertiende landstitel hielp. Achteraf wezen dan ook veel supporters en analisten met de vinger naar de Brugse goalie, maar van opgeven wil die niet weten.

“Ik heb nog nooit opgegeven en zal dat ook nooit doen! Reken maar op mij om snel weer op te veren #NeverGiveUp #WorkHard”, klinkt het via het officiële Twitter-account van Butelle.

BlauwZwartFans stelt voor om Ludo komende zaterdag tegen Eupen een hart onder de riem te steken. Nog vóór de match van start gaat willen we massaal zijn naam scanderen. Als iedereen – supporters en spelers – aan één koord trekt, geraken we uit deze dip!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws