Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle blij met steun Brugse fans: “Nooit getwijfeld”

Butelle blij met steun Brugse fans: "Nooit getwijfeld"

Club Brugge won zaterdagavond met 3-2 van Eupen en zag bovendien dat de geplaagde Ludovic Butelle zijn ploeg op het einde van de wedstrijd met enkele cruciale reddingen recht hield. De 33-jarige Fransman was achteraf dan ook tevreden over zijn prestatie.

“Dit is een belangrijke overwinning, want we hadden al een tijdje niet meer gewonnen. We hebben goed gereageerd”, opent de Brugse doelman zijn analyse.

“Ik heb vandaag ook de steun van de Brugse fans gevoeld (die ook een spandoek maakten, nvdr). Ik heb nooit getwijfeld. Je mag je hoofd niet laten hangen en moet blijven werken. Na twee mindere matchen ben ik mijn niveau niet kwijt.”

Butelle beseft dat Club nu verder moet gaan op zijn elan. “We mogen niet alles van de voorbije weken vergeten. Als je een zieke een geneesmiddel geeft, betekent dat niet dat hij al genezen is. Maar we hebben hard gewerkt en zijn daarvoor beloond met de drie punten”, besluit het Blauw-Zwarte sluitstuk tegenover Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws