Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans haalt uit naar Brugse spelers: “Hij moet verkocht worden”

Herman Brusselmans (analist)

Club Brugge en de Champions League zijn dit seizoen een allesbehalve geslaagd huwelijk. Blauw-Zwart ging na de 0-3 nederlaag tegen Leicester immers ook op bezoek bij FC Kopenhagen met 4-0 onderuit. Voer genoeg voor Herman Brusselmans om Michel Preud’homme, Timmy Simons en Ludovic Butelle in zijn gekende stijl neer te sabelen.

“Na Kopenhagen – Brugge had ik wel even genoeg van Belgische ploegen in Europa. Kijken naar Ajax – Standard? Ik viel nog liever dood. Naar Saint-Étienne – Anderlecht? Ik werd nog liever blind. Naar Gent – Konyaspor? Ik ging nog liever achter een struik schijten. Naar Genk – Sassuolo? Ik zou nog liever Roza uit Thuis oraal bevredigd hebben.”

“M’n tienduizenden fans zullen zich inmiddels afvragen: ‘Dus u was ontgoocheld, meneer Brusselmans, door de prestatie van Club Brugge?’ Wel, laat ik zeggen dat ik ongeveer even ontgoocheld was als die keer toen Olga Leyers tegen me zei: ‘Ik vind je fantastisch, lieve Herman, maar van m’n tieten moet je afblijven.'”

“Aan het amechtige, verschrikkelijke, onuitstaanbare, misselijke, braakverwekkende, ridicule Club Brugge ga ik niet veel woorden meer vuil maken, behalve dat Michel Preud’homme moet ontslagen worden, dat Timmy Simons moet verkocht worden aan Hoger Op Kalken (om daar op de bank te zitten) en dat keeper Ludovic Butelle met een schup tegen z’n kloten uit het doel moet geranseld worden”, aldus Brusselmans in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws