Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse beloften houden FC Kopenhagen op een gelijkspel

Brugse beloften houden FC Kopenhagen op een gelijkspel

De beloften van Club Brugge zijn er in hun tweede wedstrijd in de UEFA Youth League niet in geslaagd om opnieuw de drie punten te pakken. De wedstrijd eindigde zoals die begonnen was: 0-0. De Brugse jonkies starten zo met een knappe 4/6 aan hun eerste Champions League-avontuur ooit. Club staat daardoor tweede in groep G, op twee punten van leider FC Porto.

Trainer Sven Vermant bracht de volgende namen aan de aftrap tegen FC Kopenhagen: Teunckens – Schrijvers, Verburgh, Lemoine (63′ Tanghe), Touba – Peeters (79′ Lynen), Van Landschoot, Ito – Vlietinck (84′ Openda), Van Vaerenbergh en Osei-Berkoe.

In een evenwichtige eerste helft vielen er nauwelijks kansen te noteren. Verder dan een goeie kopbal van Van Vaerenbergh kwam Club niet. Aan de overkant kon Teunckens zich onderscheiden toen een lucky shot van Wind richting de winkelhaak vloog. De brilscore was dan ook een logische ruststand.

De tweede helft begon veelbelovend. Ito vond met een knappe steekbal Van Vaerenbergh, maar de doelpuntenmaker van tegen Leicester City schoot voorlangs. De beste doelpoging kwam echter van de thuisploeg. Bellman haalde van ver buiten de zestien uit en zag zijn poging op de deklat strandden. Blauw-Zwart ging in het slot nog op zoek naar de volle buit, maar echte grote kansen bleven uit.

Voorzitter Verhaeghe sprak de Brugse beloften voor de match toe

Ook in Kopenhagen waren de fans van de partij

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws