Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse aanhang woest over prestatie tegen Waasland-Beveren: “Waarom hebben we hem eigenlijk gehaald?”

Brugse aanhang woest over prestatie tegen Waasland-Beveren: "Waarom hebben we hem eigenlijk gehaald?"

Club Brugge is er opnieuw niet in geslaagd om aan te knopen met een driepunter. Tegen Waasland-Beveren gingen Michel Preud’homme en zijn manschappen met 1-0 onderuit na een doelpunt van Siebe Schrijvers.

Blauw-Zwart was de betere ploeg in de eerste helft, maar kon zijn overwicht niet omzetten in doelrijpe kansen. Een vrijschop van Felipe Gedoz was het belangrijkste wapenfeit.

In de tweede helft kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en dat zagen de Waaslanders beloond worden met een 1-0-voorsprong. Club probeerde wel, maar László Köteles hield Jelle Vossen met een knappe redding van de gelijkmaker.

Voorts ontbrak het Blauw-Zwart aan creativiteit om het tij alsnog te doen keren. Zo blijft Club achter met 7/18 en pakte het geen enkel punt in zijn laatste drie uitmatchen. Tot groot ongenoegen van een groot deel van de Brugse aanhang.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws