Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp weet waar het pijnpunt ligt bij Club Brugge: “Vorig jaar hun sterkste punt”

Johan Boskamp (analist) (2)

Club Brugge leed – net zoals tegen Leicester City – ook tegen FC Kopenhagen een ruime nederlaag in de Champions League. De Deense landskampioen smeerde Michel Preud’homme en de zijnen een 4-0 nederlaag aan. Johan Boskamp legt de vinger op de wonde.

“Butelle is écht niet de keeper van vorig seizoen. En als je die owngoal van Denswil ziet, lijkt het erop dat hij ook niet veel babbelt”, vertelt Boskamp bij Q2. “Wat nog veel erger is, is dat er helemaal geen ploeg op het veld stond. Het hangt met haken en ogen aan elkaar.”

“Vorig jaar was het groepsgevoel nochtans het sterkste punt van Club Brugge”, gaat de Nederlandse analist verder. “Toen wonnen ze in de competitie al hun één tegen één duels en dat is nu totaal niet het geval. De balcirculatie lag ook veel te laag, waardoor het tempo ontbrak om zelf grote kansen af te dwingen.”

Tot slot is Boskamp van mening dat het hele gedoe rond het al dan niet aanblijven van MPH als Club-coach nefast is voor de spelersgroep. “Eerst wilde hij een sabbatjaar inlassen, dan ging hij toch weer door… Dan lijkt het alsof je toch niet 100% achter je beslissing staat en dat signaal geef je ook door aan je spelers.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws