Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp heeft verklaring voor rampzalige competitiestart Club Brugge

Boskamp heeft verklaring voor teleurstellende competitiestart Club Brugge

Club Brugge staat na zes speeldagen in de Jupiler Pro League op een teleurstellende tiende plaats en heeft zijn start dus helemaal gemist. Johan Boskamp legt de vinger op de wonde. 

“Ik vind dat Club Brugge op dit moment verdwaald is”, opent Boskamp. “Vorig jaar lukte alles en dat begon al bij de keeper, nu speelt Butelle niet zo goed. Club speelde vorig seizoen sterk vanuit elke positie, maar miste de voorbije weken mannen als Izquierdo en Refaelov. Momenteel zie je dan ook dat ze toch mankementen hebben.”

Door het gemis van enkele cruciale spelers is er volgens de Nederlandse analist een gebrek aan creativiteit bij Blauw-Zwart. “Het valt op dat de mensen met ideeën ontbreken. En als je dan nog een stapje verder gaat, dan vraag je je af op welke manier de passie die Preud’homme overbrengt op zijn spelers veranderd is. Misschien is er toch wel iets gebroken”, besluit Boskamp in Stadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws