Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp en Brusselmans voorspellen Club – Leicester

Boskamp en Brusselmans voorspellen Club - Leicester

Woensdagavond is het Jan Breydelstadion het decor voor de Champions League-wedstrijd tussen Club Brugge en Leicester City. De Belgische en Engelse landskampioen hebben alvast één ding gemeen: ze zijn slecht aan het nieuwe seizoen begonnen. Blauw-Zwart pakte 7/18, The Foxes 4/12.

In Stadion blikten Herman Brusselmans en Johan Boskamp vooruit op de Champions League-confrontatie van komende woensdag. Beide analisten geven Michel Preud’homme & co een goeie kans om punten te pakken.

Herman Brusselmans

“Leicester doet het slecht, enfin alleszins niet goed. Ze staan zestiende (met evenveel punten als de tiende, nvdr). Het was een one hit wonder dat ze vorig jaar kampioen geworden zijn en daardoor spelen ze nu in de Champions League. Ik denk dat Club Brugge tegen Leicester zeker 4/6 moet halen. Thuis moeten ze volgens mij gewoon winnen.”

Johan Boskamp

“Ik heb Leicester zaterdag toevallig zien spelen en Liverpool was écht stukken beter (Leicester verloor met 4-1 op Anfield Road, nvdr). En toch, als je het nagaat, is er maar één speler bij Leicester weg: N’Golo Kanté (die naar Chelsea trok, nvdr). En voor de rest is iedereen er nog.”

“Vorig jaar belandde elke bal die ze aanraakten in doel. Nu staan ze alleen voor de keeper en lukt het niet. Plus komt daar nog eens bij dat er ploegen zijn die nu anders tegen hen gaan spelen. Ik vind dus dat er kansen liggen voor Club.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws