Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blauw-Zwarte aanhang ergert zich niet alleen aan wanprestatie: “Hij maakt zich grandioos belachelijk”

Blauw-Zwarte aanhang ergert zich niet alleen aan wanprestatie: "Hij maakt zich grandioos belachelijk"

Na elf jaar wachten moest het een memorabele Champions League-avond worden in Jan Breydel, maar het werd er eentje om héél snel te vergeten. Marc Albrighton en Riyad Mahrez (2x) zorgden voor een teleurstellende 0-3-eindstand.

Een opeenstapeling van defensieve blunders, drie tegendoelpunten en tot overmaat van ramp Bjorn Engels die uitvalt met een schouderblessure. De centrale verdediger moest achteraf zelfs afgevoerd worden naar het ziekenhuis.

Een fan zou voor minder zijn glimlach verliezen. Het gebeurt niet vaak, maar zelfs het hondstrouwe Brugse publiek begon woensdagavond geregeld te fluiten.

En niet alleen de trainer en spelers van Club Brugge moesten het ontgelden. Zo ergerden heel wat fans zich blauw aan het debuut van co-commentator Vital Borkelmans, die in het verleden nog 348 wedstrijden in de hoofdmacht van Blauw-Zwart speelde. Twitter schoot dan ook met scherp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws