Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Belgische voetbalbond onder de indruk van Bart Verhaeghe

Belgische voetbalbond onder de indruk van Bart Verhaeghe

Bart Verhaeghe kreeg de voorbije jaren heel wat kritiek te slikken, maar tegenwoordig gaat het de Belgische ondernemer voor de wind. Daar zit de landstitel van Club Brugge ongetwijfeld voor iets tussen, maar ook bij de KBVB oogst onze voorzitter tegenwoordig niets dan lof.

Technisch directeur Chris Van Puyvelde beseft dat de Belgische voetbalbond met Verhaeghe een ervaren pion binnenhaalde als vicevoorzitter. “We zitten nu met een aantal mensen die gewend zijn om beslissingen te nemen. Ondernemers. Als je voelt dat er een draagvlak is voor beslissingen, moet je die ook nemen”, vertelt de gewezen assistent-coach van Trond Sollied.

“Met Bart Verhaeghe hebben we er iemand bij die zegt: ‘Is er een probleem? Ik zorg voor een oplossing.’ Dat is toch fantastisch: niet eng denken, maar constructief. Als je stopt met bouwen, is het voorbij”, besluit Van Puyvelde in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws