Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Als Club hem wil halen, moet het als basisspeler zijn”

Twijfels over zomeraanwinsten Club Brugge Meer werk aan dan gehoopt

Club Brugge beet zich de tanden stuk op Waasland-Beveren en moest na een goal van Schrijvers zelfs met een nederlaag naar huis. Bij Waasland-Beveren kon de vreugde uiteraard niet op, en Stijn Vreven was uitermate tevreden met zijn spelers. Ook Laurent Jans speelde een goede wedstrijd.

De rechtsachter was de voorbije zomer in beeld bij Club als mogelijke opvolger van Thomas Meunier, maar uiteindelijk bereikten de clubs geen akkoord en bleef de Luxemburger op de Freethiel. Als Club in de toekomst opnieuw aan hem zou denken, zullen ze bij Waasland-Beveren Jans niet zomaar laten vertrekken.

“Jans is verstandig. En is omringd door verstandige mensen. En ik speel ook mijn rol. Ik heb hem gewaarschuwd: Brugge is mooi, maar ga je er elke week spelen? Als ze Jans komen halen, een Luxemburgse international, dan moet dat als basisspeler zijn”, waarschuwt Vreven in Het Belang van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws