Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zowel Club-speler in Flopelftal als Topelftal van de Week

Zowel Club-speler in Flopelftal als Topelftal van de Week

Club Brugge was afgelopen zondag vooral blij met de drie punten na een matige wedstrijd tegen Sporting Lokeren. Eén Club-speler zag zijn sterke match bekroond worden met een plaatsje in het Elftal van de Week. Een andere werd – al dan niet terecht – naar het Flopelftal van de Week verwezen.

Het Laatste Nieuws is van mening dat Hans Vanaken afgelopen weekend deel uitmaakte van de best presterende middenvelders uit de Jupiler Pro League. Voorts maken ook Penneteau (Charleroi), Marusic (Oostende), Derijck (Zulte Waregem), Blondelle (Eupen), Hamalainen (Zulte Waregem), Bezus (STVV), Seck (Waasland-Beveren), Tchenkoua (STVV), Musona (Oostende) en Onyekuru (Eupen) deel uit van de Ploeg van de Week.

Ludovic Butelle werd dan weer opgenomen in de FLOP 11. Akkoord, de ervaren Fransman kende niet zijn meest gelukkige avond op hoge ballen, maar in het slot zorgden zijn reflexen er wél voor dat Blauw-Zwart de drie punten thuis kon houden. Ook N’Sakala (Anderlecht), Pulido (STVV), Ruyssen (Westerlo), Apau (Westerlo), Schouterden (Mechelen), Kebano (Genk), Hyland (Westerlo), Bailey (Genk), Mmaee (Standard) en Sylla (Anderlecht) konden HLN allesbehalve bekoren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws