Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Woensdagavond vindt één van de hoogtepunten van Club’s jubileumjaar plaats

Straks vindt één van de hoogtepunten van Club's jubileumjaar plaats

Op zondag 13 november 2016 is het zover! Dan bestaat Club Brugge dag op dag 125 jaar. Geen betere manier om dat te vieren dan met een Champions League-campagne en hopelijk ook een verlengd verblijf van de landstitel.

Tussendoor plant Club Brugge heel wat activiteiten, zoals een grote reünie waarop alle ex-spelers, de huidige technische staf, het bestuur en erevoorzitter Michel D’Hooghe aanwezig zullen zijn. HLN noemt de hereniging van vanavond een hoogtepunt in het Blauw-Zwarte jubileumjaar.

Spelers van alle leeftijden tekenen straks present in Hotel Weinebrugge in Sint-Michiels. Denk hierbij aan coryfeeën als Raoul Lambert, Birger Jensen, Leo Van der Elst en Ulrik Le Fèvre, maar ook aan jongere ex-spelers zoals Gert Verheyen, Franky Van der Elst, Birger Maertens, Tim Smolders, Hans Cornelis, Gunther Vanaudenaerde en Sven Dhoest.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws