Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley Sonck toont begrip voor José Izquierdo

Wesley Sonck toont begrip voor José Izquierdo

José Izquierdo ging tegen Standard en KV Mechelen door op het elan van zijn goeie Play-Offs van vorig seizoen. Dat zorgde voor heel wat interesse en bijgevolg miljoenenboden van onder meer Hamburg en Sevilla. Ex-Club-spits Wesley Sonck kan de reactie van Izquierdo – die gefrustreerd was omdat Club tot dusver niet inging op verscheidene aanbiedingen  – wel begrijpen.

“Tijdens transferperiodes worden de hoofden van spelers gek gemaakt door clubs en managers, die met gigantische bedragen zwaaien”, oordeelt Sonck bij Sporza. “Ik las dat Hamburg twaalf miljoen veil had voor Izquierdo en het is logisch dat zo’n bod je niet koud laat.”

Sonck heeft ook goeie raad voor de pijlsnelle flankspeler van Blauw-Zwart. “Ik denk dat het interessant is voor alle Club-spelers om zich in de Champions League te meten met tegenstanders die in principe beter zijn dan zij. Als spelers als Izquierdo zich op het kampioenenbal kunnen tonen, dan kan je zeggen dat ze klaar zijn voor een stap hogerop.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws