Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“We hadden in het begin misschien het gevoel dat het iets te gemakkelijk zou gaan”

We hadden in het begin misschien het gevoel dat het iets te gemakkelijk zou gaan

Club Brugge begon zaterdagavond dramatisch aan zijn wedstrijd tegen KV Kortrijk. Na nauwelijks 11 minuten voetballen stond Blauw-Zwart al 2-0 in het krijt. Hans Vanaken legt de vinger op de wonde.

“De eerste goal was een stilstaande fase en de tweede een bal naar de tweede paal die terug wordt gekopt. Op beide fases moesten we eigenlijk scherper verdedigen”, beseft de middenvelder op de officiële website. “We toonden daarna wel een goeie reactie, maar de ballen wilden er niet in, waardoor we met een 2-1 verlies terug naar huis moeten.”

“Verliezen is natuurlijk altijd erg, maar het is misschien goed dat het vroeg in het seizoen gebeurt, al doet het toch altijd pijn. Zeker omdat het een wedstrijd is die we niet hoefden verliezen. We hadden in het begin misschien het gevoel dat het iets te gemakkelijk zou gaan. We moeten nu keihard werken en hetzelfde proberen brengen als vorig seizoen na Nieuwjaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws