Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wat mogen we nog verwachten van Club in het slot van de transferperiode?

Dutoit reageert op mogelijke interesse Club Brugge

We zijn op de laatste dag van de transferperiode aanbeland en de teller staat bij Club Brugge op dit moment op drie aanwinsten. Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe werden al weken geleden binnengehaald, maar komt er vandaag nog een vierde naam in dat rijtje?

Na het afhaken van Mehdi Carcela ziet het er volgens Het Laatste Nieuws niet meer naar uit dat Club zich vandaag nog zal roeren. “Het zou niet onlogisch zijn als Club geen versterking meer haalt”, schrijft de krant.

“Tenzij… Tenzij er vandaag nog uitgepakt wordt met een meerwaardespeler. Een bom zoals Jelle Vossen die vorige zomer pas in de laatste uren werd binnengehaald. Want zomaar iemand kopen om de kern te vullen, gaat niet meer gebeuren”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws