Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wat is er aan de hand met het logo van Club Brugge?

Wat is er aan de hand met het logo van Club Brugge

Het zal je misschien al opgevallen zijn. Dezer dagen duiken er zowel offline als online heel wat logo’s op waarbij er verscheidene letters ontbreken. Zo ook bij Club Brugge. Het gaat om de A, de B en de O. En die letters zijn vanzelfsprekend niet lukraak gekozen…

A, B en O staan voor onze bloedgroepen en zijn letterlijk van levensbelang. Elke dag zijn er immers mensen die bloed nodig hebben: bijvoorbeeld na een bevalling, operatie of ongeval. Schrijnend detail: slechts 3% van de Belgische bevolking doneert bloed, terwijl 70% het ooit nodig heeft. Veel mensen komen pas tot dat inzicht wanneer ze zelf vragende partij zijn voor bloed.

“Ook Club wil de nood aan bloeddonoren in de kijker zetten. Op 23 augustus kan je van 16u tot 19u30 bloed geven in het logegebouw van het Jan Breydelstadion. Ben jij tussen 18 en 66 jaar oud en verkeer je in goede gezondheid? Kom dan langs, Club beloont je met een goodie bag voor je topprestatie”, klinkt het op de officiële website.

Past dinsdag 23 augustus niet voor jou? Dan kan je je nog altijd wenden tot de dichtstbijzijnde bloedinzameling bij jou in de buurt. Ontdek het op www.bloedgevendoetleven.be.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws