Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ware nachtmerrie op komst voor Izquierdo?

Ware nachtmerrie op komst voor Izquierdo

Club Brugge won afgelopen weekend met het kleinste verschil van Sporting Lokeren, maar veel meer dan de 3 punten moeten we van onze eerste thuiswedstrijd niet onthouden. Al is de blessure van José Izquierdo wel een serieuze smet op de Brugse overwinning.

Jan Breydel hield zondagavond zijn hart vast toen Izquierdo in het begin van de tweede helft naar zijn lies greep. Dat de 24-jarige vleugelspits meteen om een wissel vroeg, belooft niet veel goeds.

Volgens HLN vrezen ze bij Club Brugge voor een scheurtje. Dat zou betekenen dat de Colombiaanse flankspeler al snel een maand aan de kant zou staan en de start van de Champions League-campagne (midden september) in gevaar komt. Het kampioenenbal is – in combinatie met een loonsverhoging – nochtans één van de voornaamste redenen waarom Izquierdo vrede heeft genomen met een verlengd verblijf in Brugge.

Definitief uitsluitsel zal snel volgen, aangezien er dinsdag heel wat onderzoeken op het programma staan. Afhankelijk of het effectief een scheurtje is en de grootte ervan, varieert de onbeschikbaarheid van het Blauw-Zwarte goudhaantje van enkele weken tot meer dan een maand.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws